2015. sze 17.

Akció és reakció, avagy a nyúl baszhatja?

írta: Domján Tibor
Akció és reakció, avagy a nyúl baszhatja?

Ahogy a Török világossá tette a Blöff című filmben: minden akciót reakció követ!

bankerchic-02.png

Nos, ez az új blog is egy reakció, mégpedig azon akciókra, amit hétköznapoknak nevezünk, megspékelve a hétvégékkel és az ünnepekkel is persze.

Néhány esztendővel azután, hogy a Molnár F. Árpád fóbiás (vagy fan?) Uj Péter, egy roppant érdekes megfontolás eredményeképpen, éppen a 444.hu nevet választotta közízlésromboló hírportálja cégéréül, a kormányoldalnak - valahány-száz millió forint (hajdanvolt)közpénz elköltése árán - sikerült ezt megdupláznia. No nem a színvonalat, azt egyelőre hasonló szinten tartják, ám így végre, látszólag teljesen új média csillag vályú borulhat a gyanútlan olvasókra, a már nevében is fantáziadús és kifejező: 888.hu.

Nagyon ott van ez a háttérhatalom, nem? Akit eddig nem hülyített meg a Soros gyerekek liberáldemagóg média fladja, azokat most csokorba gyűjtheti a Habony Árpi, akiről eddig méltán gondolhattuk azt, hogy csupán a közúton lófráló nyugdíjasokra jelent veszélyt, ha éppen beüt a kokó.

Jelen ábra alapján azonban nagyon úgy néz ki, hogy a gyengébben bútorozott hazai médiafogyasztó - szöges ellentéteben a filmbéli nyúllal - bizony baszhatja. 

Szólj hozzá

média portál nyúl török hír kormány blöff vitrin Habony Árpád Uj Péter 444.hu Molnár F. Árpád 888.hu baszhatja